Ga verder naar Netlog

nog seconden
Profielpagina van wernermaat

wernermaat

man - 56 jaar, aan de kust, België
1.007 bezoekers

Gastenboek 58

Je moet je aanmelden om een bericht te schrijven. Nog geen account? Registreer nu!

 • 27

  peacfaith 17 juli 2013

  Rakkaat tässä on kyse minulle kiitos Tarvitsen apuanne kaikessa

  Hei rakas

  Kiitos postia, kuinka elämä on tuolla omassa maassa ja koko perheelle?, mielestäni meillä oli mukava päivä ja que ilmapiiri siellä omassa maassa on erittäin mukavaa tänään? Mine oli vähän "kylmempää täällä, rakas, olen enemmän kuin iloinen sähköpostiosoitteesi ja huomasin que olet sellainen henkilö etsin que ja uskon olet luottamuksen arvoinen henkilö ja hoito, Tästähän saa minut paljastaa identiteettini teille, ja lupaan teille tämän que tiedonannon jälkeen on todistajana meidän elämää, jos me vain tietää internetin kautta, mutta lue viestini hyvin vaikka se voi olla ainakin siitä, mitä hän odottaa minulle, koska olemme vain uuden ystävän,

  Omat nimet usko Tamba Abrahim syntyi ja varttui kristittyyn perheeseen liittotasavallan Libya. Ja päätin kertoa kaiken minusta, koska uskon que se oli Jumala, joka expressokahvin minut tuntemaan sinut paaston jälkeen kanssa tarjoamalla rukouksia hänelle. Oma syntymäpäivä on 18/11/1986 antiikin kaupunki maakunnassa Benghanzi Ajbadiyah. Isäni, on siunattu muisti Dr.Tamba Abrahim oli poliitikko, mutta aiemmin diplomaatti, joka on toiminut Libyan suurlähetystön liittotasavallan Senegal. Mutta kuolema ei anna minulle mahdollisuus ottaa nauttia mukavasti minun hyvä koti tavalla menetin äitini Dearth kaksi päivää minun 18 vuotta vuosipäivä lauantai 18.11.2010 mutta minä uskon, että Jumala tietää aina parhaiten. E "oli kuoleman jälkeen äitini isäni Päätteli que que Libya ei ole enää turvallinen minulle ja teki päätöksen que aion pitää minun koulutus Senegalissa, joka sanoi olevansa rauhallinen maa ja on niin paljon Jumala, joka mahdollisti que Olin Senegalissa opiskelun aikana sisällissodan que pidettiin Tripolissa ja Benghazissa, Libyan, varhain eräänä aamuna huhtikuussa 2011, joten en menettänyt pikkuveljeni muiden sukulaisten vaikka isäni selvisi vakavia useita vammoja, ja isäni on ottanut Algeriassa, jossa hän lähetti minulle kautta perheen asianajaja, jonka sain Senegalista ja Algerian tapasi hänet hoidon sairaalassa sängyssä Algerissa. Se kun isäni antoi minulle tiedosto, joka sisältää joitakin asiakirjoja ja kertoi que meidän perheen asianajaja on myös hiukan "rahaa He lähettävät minulle jos minun täytyy minun tutkimuksia ja muita asioita, kunnes hän toipuu hänen haavansa ilman tunnistava que kuolema jo takana. kyyneleet ja aina luistaa kasvoni aina muistan tapahtumia que otti elämän isäni tiistaina 30. kesäkuuta Mikä on täsmälleen viisi päivää sen jälkeen keskustelun, isäni on antanut henkensä ja jälkeen hänen hautaaminen, otin hieman "rahaa asianajajan ja matka takaisin jatkan Senegalissa. Mutta kun oli aika maksaa lukukausimaksuja, yritin päästä meidän perheen asianajaja, mutta en voinut ja voi ottaa huomioon, onko hän elossa vai Dearth asti! Seuraava Minulla ei ollut valinnanvaraa que aika paljastaa tilanteen Missä koulussa viranomainen vei minut leirin YK: n pakolaisasiain päävaltuutettu (UNHCR), täällä Senegalissa, jossa Kirjoitan tätä viestiä ja kiitän Jumalaa pitää minut elossa asti mennessä.

  Samaan aikaan yksi asiakirjoista que antoi minulle isäni oli side todistus kolme miljoonaa kaksisataatuhatta Iso valtion dollaria ($ 3.200.000 dollaria) vuonna tilille ulkomaisen pankin josta olen lähinnä suhteessa huomioon. Odotin päästä 26 vuotta, koska velkakirjojen oli kirjoitettu, että pitäisi onnettomuus tapahtuu tilin omistaja, lähiomaiset Voisiko periä rahaa jälkeen saavuttaa 26 vuotta. Puhuin pankin ja oli etsimässä vilpitön henkilö auttaa minua hakemaan rahaa pankista, koska pankki sanoi henkilö pakolaisaseman voi kauppaa niitä on lausekkeen YK ja minun täytyy, että rahaa voi takaisin elämääni tämän alueen ulkopuolella.
  Olen myös valmis muuttamaan ja tavata sinut kun hyväksy minua koko sydämestäsi auttaa minua takaisin rahaa pankista. Ja huomaa, että pankki on pyytänyt minua nimittää edustaja minun puolesta edunvalvoja Them antaa hänen ensimmäinen ja viimeinen nimi kanssa sähköpostitse, jotta hän kertoo, miten tehdä rahaa tililleni. Ja olen jo kehittänyt luottamusta sinua sillä tiedän que se oli kautta jumalallista väliintuloa, mutta ota lupaus ja que vakuuttaa minulle, olet aina luonani, vaikka saatuaan rahaa tilillesi, jos olet halukas auttamaan minua. Uskoin que minun rauhaa ja vapautta kärsimyksestä tämän pakolaisleirillä tulee läpi apuasi ja tervetuloa ja lupaavat auttaa minua, minä lähetän teille yhteystiedot pankki, jossa isäni tallettanut rahaa tilitiedot, jotta ne sinuun yhteyttä vahvistusta ja myös siirtää .. nähdä pikimmin vastaus.
  uusi ystäväsi, uskoa
  Rakastunut
  ..................................................- .....................
  vastata suoraan minun henkilökohtainen sähköposti ID (faith.tamba @ yahoo.com), jotta voin lähettää sinulle lisätietoja


 • 39

  RBX_the_wendy29 9 juli 2013

  - wernermaat:
  goede avond nog


  hey goede avond


 • 56

  wernermaat 5 juli 2013

  dank u wel


 • 39

  RBX_the_wendy29 5 juli 2013

  [quote=wernermaat]hey groeten[/quo

  :)


 • 55

  lucas_francois 28 maart 2013

  hoi Werner thx voor je bezoek an mijn page,zie dat je ook van de kust bent,hoop dat je iets opgevangen hebt op mijn netlogpage groettjes lucas


 1 2 3 4 5 ...